Plexiglas

Sinds een paar dagen hangen er ook bij de zelfscankassa’s in de supermarkt plexiglasschermen. Kennelijk verdienen niet alleen de cassières bescherming maar ook de klanten die het werk van de cassières hebben overgenomen. R en ik die tegen alle regels in vaak samen met twee mandjes de supermarkt ingaan, stonden gisteren voor het eerst in zo’n plastic hokje alsof we een auto waren in een zelfwasstraat. ‘Best knus,’ zei ik.

Ook de paden langs de kassa’s zijn met behulp van plexiglasschermen in twee overzichtelijke banen gescheiden. Om pijnlijk stoten tegen de randen te voorkomen zit er een brede lijst van kloek golfkarton omheen. ‘Als de grootste supermarkt zulke investeringen doet,’ zei R, ‘weet je dat het nog wel een poos gaat duren.’

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.