Jurk

De jurken hingen zo dicht op elkaar dat ze niet in één oogopslag te tellen waren. Ik haalde ze uit de kast en paste ze allemaal. Tien jurken hing ik terug, negen bracht ik naar beneden. Ik twijfel nog of ik die negen in een kort programma zal wassen of dat ik ze in de vrieskou zal luchten. Daarna zal ik ze netjes opvouwen en in een mandarijnendoos doen. Ik heb vijf mandarijnendozen bij Albert Heijn gehaald. Die vormen een torentje waarin ik tot 16 januari, de dag van de eerstvolgende bazaar in de kerk hier vlakbij in het winkelcentrum, zoveel mogelijk spullen verzamel die werkloos en als ballast in huis staan en die een ander wellicht prima kan gebruiken. Ik ben benieuwd of ik extra dozen zal moeten halen. Tien jurken in de kast is nog altijd erg veel. En dat zijn dan alleen nog maar de jurken.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.