Los vast

Twee p-kwesties: pensioenfonds, plaatje. Er was een mail van het pensioenfonds dat R uitnodigde eens te kijken of hij eerder kon stoppen met werken en er zat een problematisch plaatje naast een buitendeur. De schilders zeiden dat zij dat plaatje niet mochten schuren. Eterniet. Misschien. Niemand wist het zeker. Ook de timmerman zei: het lijkt eterniet, wij mogen het er niet uithalen, maar zelf mag je het wel doen. Als het om kluswerk gaat, doe je R geen groter plezier dan met sloopwerk. Hij zette op een paar plekken een schroevendraaier achter het plaatje en huppekee: plaatje in een grote zak, zak afsluiten, plaat breken. Na afloop lag de klusplek er schoner bij dan ooit. Ondertussen ging R via die mail naar zijn pensioenoverzicht en koos voor de eerst mogelijke eerder-stoppen-datum: 1 juli 2018. De berekeningsmodule liep compleet vast. Maar waar steek je bij een pensioenfonds de schroevendraaier achter?

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.