Pax

Ik zette Pax-kasten in elkaar. Mensen die Ikea kennen weten wat dat zijn. Het was de derde keer in mijn leven dat ik dat deed, altijd in slaapkamers die niet de mijne waren. Omdat er tussen iedere klus een paar jaar zit, merk ik de kleine veranderingen. Bij de zijpanelen hoef je niet meer na te denken wat de boven- en onderkant is, ze hebben gewoon een zelfde set gaten aan allebei de kanten geboord. En om de deuren te stellen, bijvoorbeeld een beetje omhoog of omlaag, hoef je niet meer de schroeven waarmee je de deur net aan de kast hebt vastgemaakt los te draaien. Nee, er is een apart schroefje en een apart plaatje achter het scharnier dat omhoog en omlaag kan. Mooi natuurlijk, maar wel jammer dat dat aparte schroefje een torx-kop met een zespuntige ster als insparing heeft. Ik had alleen de kruiskop bij me voor de elektrische schroevendraaier, het setje torx-opzetstukken lag thuis.

Thuis ben ik al vier jaar spullen aan het wegdoen, ook kasten. Met name ook kasten. Dat bespoedigt het wegdoen.

Ik denk dat dit de laatste Pax-kasten zijn die ik in elkaar heb gezet.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.