Zon

Hoeveel stroom is er in februari via mijn zonnepanelen op de diverse daken opgewekt? 120 kWh. Iets meer dan de helft komt van een Noord-Hollands dak waaronder sla en bleekselderij wordt geteeld. Een kwart komt van een Rotterdams dak dat ooit toebehoorde aan de Rotterdamse stadsboerderij, die is ter ziele, maar niet het dak, dat blijft stroom produceren. En dan is er een nieuw dak in Hoogerheide, eronder draait het om luchtvaarttechniek en onderhoud van luchtmachtmaterieel; dat er veel aan duurzaamheid wordt gedaan, trok me over de streep, sinds half februari is het dak in productie genomen.

Was het een goede februari voor zonnestroom? Ja, de opbrengst was hoger dan een jaar geleden, maar lager dan in 2019 en 2018, wel weer hoger dan in 2017. Laten we zeggen dat februari qua zon een gemiddelde maand was.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.