Taart

station‘Ik heb mijn voorwiel er uitgehaald en de schroeven meegenomen. Knappe jongen die daarmee wegfietst.’ Ik gok dat het de man is die achter mij de trein instapte en een paar stoelen verderop is gaan zitten, dat hij het in een telefoon zegt tegen iemand aan de andere kant van de lijn. Nog geen minuut later spreekt hij de zin nog een keer uit. Overstappen. Op het perron een vrouw: open schoenen met een hakje, blote benen, een nauwsluitende rok die de knieën vrijlaat, in haar rechterhand een stoffen tas met daarop in blauwe drukletters ‘Hold on to what you got’, in haar linkerhand een doorzichtige plastic tas met daarin drie bruine taartdozen van Dudok. Kan ik haar feliciteren? Heeft ze voor die tas moeten betalen? Bij AH staan die dozen sinds een tijdje ook. Die Dudok-taarten hebben nooit een 35℅ sticker.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.