Vrouw moeder oma

cakeIemand zei tegen de schoondochter: meid, ik herkende je helemaal niet zonder je onderkin. Een vrouw die ik wel eens op een verjaardag was tegengekomen begon erover dat je het pas echt weet wat het is als je het zelf hebt meegemaakt. Vervolgens lepelde ze haar trits doden op. Een indrukwekkende rij. Iemand anders zei dat hij deze week uren met de zoon aan de telefoon had gehangen, waarna die zoon zijn afspraken zo goed als allemaal had afgezegd, iets waarover de spreker tevreden was. En dan waren er nog de mensen die over hun kleren begonnen: ik heb maar dit aangetrokken, dat is altijd goed, ik heb er nog wel een fleurig sjaaltje bij gedaan, mocht dat niet gepast zijn, dan is dat zo weggemoffeld. En zo werd er heel wat onzekerheid weg gebabbeld voorafgaand aan de uitvaartplechtigheid.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.