Zwakstroom

stroomDe nachtstroommeter was ermee gestopt. Het zal niet waar zijn, zei ik. We hadden net die nieuwe zogenaamde slimme meter geweigerd. Daarop kregen we een brief. Dat als we later alsnog zo’n digitale meter wilden, het ons geld ging kosten, én dat Stedin niet kon garanderen dat het alle diensten op de oude meter zou blijven ondersteunen, zoals dag- en nachtstroom. Je reinste dreigbrief. En nu was de nachtstroommeter ermee gestopt. Misschien kun je je complotknop even uitzetten, zei R, en eerst even bellen? ‘Heel alert,’ zei de Stedin-mevrouw, ‘de meeste mensen ontdekken zoiets pas na een jaar.’ Waren er buren met hetzelfde probleem? We planden een afspraak voor de monteur. Als de meter vervangen moest worden, wilden we dan weer een analoge? Ja, zei ik.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.