Invloed

groenteOmdat ik enorm was uitgevaren tegen die sapkuur – ik had dingen geroepen als: volksverlakkerij; mensen vallen niet af van sap, ze krijgen alleen maar honger; waarom zou je alles wat de natuur je in optima forma schenkt, met vezels waarop je je tanden moet stukbijten en waarmee je je darmen flink aan het werk zet, in een blender kapot maken? Waarom zou je mensen verlakkerijsap gaan uitleveren als je hier alles in pure vorm in de winkel hebt? Hoeveel? 99 euro voor vijf dagen? Terwijl mensen de inhoud van die schamele flesjes hier voor twee tientjes kunnen krijgen? Misbruik van radeloze mensen! – had de groentevriend de twee mensen die zijn groentewinkel als doorgeefluik wilden om die flesjes uit te leveren, afgebeld. Ik zat er wel over in dat hij een slapeloze nacht had gehad van mijn losbranderij. Ik kan nogal doordraaien op sommige onderwerpen. Ik hoop niet dat ik het woord ‘maffia’ heb gebruikt.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.