Boodschap

servetIk ging zitten in de fauteuil waar de mooie dame van zeker tachtig of misschien wel negentig gebogen voor haar laptop had gezeten. Haar aanwezigheid voor het raam had me naar binnen gelokt, zo mooi vond ik het beeld van die dame met haar lange grijze haren in een lage staart voor haar laptop. Toen ik de thee had afgerekend en een plaatsje zocht, stond zij net op. Deze zaak gaf het verse voedsel aan het einde van de dag aan de hongerigen van de stad in plaats van het de volgende dag te verkopen, dat was het enige juiste, las ik op de servet, die ook nog aanspoorde om boos te kijken als een overenthousiaste medewerker een te grote stapel servetten meegaf, die je toch niet nodig had. De jongen schuin voor me gebruikte zijn servetje om het scherm van zijn laptop schoon te maken. Hij had ook nog een tablet en een smartphone voor zich liggen. Veel schermen. Ik had één scherm. Op de bon stond de code voor de wc-deur en de wificode. Ik stuurde R een berichtje.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.