Feuilleton

hesseplaatsIk had de term voor de opening in deurkozijnen: slotgat. Hij kwam via de mail van mijn verre zus. Die weet dat soort dingen. De NSA wist het nu ook. De groenteboer zei dat er geen verzet was geweest tegen de komst van De Tuinen. De verhuurder besliste en aangezien ook ABNAMRO en de lingeriewinkel nog leeg stonden was iedere verhuurde meter winst. Dirx, de grootste drogist in vierkante meters en pas een goed jaar in het wijkwinkelcentrum, was trouwens net overgenomen door de moeder van Kruidvat, A.S. Watson genaamd, dat weer een dochter was van het Aziatische Hutchison Whampoa. Of Dirx nu Kruidvat werd was de vraag, want Kruidvat zat er al, in het nieuwe deel, maar A.S. Watson had ook nog een andere dochter: Trekpleister. Het had iets weg van voetbalplaatjes ruilen. In de douche draaide ik de warme kraan helemaal dicht. Het was een tip van de vriendin die haar gasverbruik uit het hoofd weet. Ze had meegedaan aan een experiment ‘koud (af)douchen’. Ze zei: het is verschrikkelijk en het is verrukkelijk. Het lukte me geen negentig seconden zoals zij had moeten doen, en ook geen dertig, maar het begin was er en ze had gelijk.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.