Oefeningen

Ik zag Renate weer, in haar gezicht zag ze wat witjes, maar ze voelde zich goed. Alles waar iedereen problematisch over had gedaan, was niet gebeurd, het kind was er in een kwartiertje uit, al waren er ook dingen waar niemand haar voor had gewaarschuwd die wel even slikken waren geweest. Maar al met al was het een probleemloze start voor dit nieuwe gezin. Ze liet me een foto zien en ik zag een zoet knulletje met gekrulde vingertjes. Ik zei dat haar collega’s me goed hadden laten bewegen en dat ik van Christa had geleerd om mijn knieën los te houden en van Eugenia hoe ik mijn rug moest ronden en tegelijkertijd lang maken, en ook om wat vaker mijn tenen te gebruiken, bijvoorbeeld door er een gevallen handdoek mee op te rapen. Renate vond me echt goed vooruitgegaan. Ik groeide een beetje.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.