Essentie

pacemakerMet een state-of-the-art Guidant Insignia I Entra inclusief QR-code en typenummers en een pacemakerpaspoort keerde de tuinbaas huiswaarts. Maar niet eerder dan dat een technicus met een soort loep zonder glas boven haar linkerborst had gezwaaid en gezegd dat het goed was. Pauselijke zegening. Alles draadloos. Kun je nu ook gehackt worden? vroeg ik. Dick Cheney, de schurk die als vice-president onder Busch junior vooral zichzelf bediende, vreesde dat er veel lieden waren die zin hadden om zijn ingebouwde apparaten een slagje anders te zetten. De tuinbaas appte: ‘Het is zo’n geruststellende gedachte dat de wereld niet om mij draait.’ Dat was natuurlijk de essentie van een goed leven. Al kreeg niemand er les in.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.