Stand van zaken

broodIn de Bijenkorf klonk Japans, Engels en Russisch. Ik versta geen Japans, maar het was zeker geen Chinees dat uit de omroepinstallatie kwam. Het warenhuis had vorig jaar afscheid genomen van de driedaagse koopjesdwaas. Kennelijk was de taxfree klant de nieuwe prooi. De Nespressobar was weg, de kunst was al veel langer weg, bedden, designlampen, designstoelen, Apples: ook weg. In de Hema geen Japans of Russisch maar Hollandse aanbiedingen tussen vrolijke omroepgeluidjes. Bij Vroom&Dreesmann viel er niks meer om te roepen. Het lukte me niet een allerlaatste aankoop te doen voor de definitieve ondergang, dus kocht ik een brood. De broden hadden in de oven de ruimte gekregen om allemaal hun eigen vorm te vinden. Ambachtelijk. Wilde ik er niet drie? Eéntje kostte 2,65, drie 4 euro. Ik nam er drie. En nee, geen tasje.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.