Worst

hema Ik hoorde dat de Hema de online bestelde pakjes niet op tijd bij Sint op het dak kon krijgen. Ik dacht: dat komt omdat de leveranciers voorzichtig geworden zijn, eerst betalen, dan leveren, dat werk. Het ging niet goed met de Hema. Vandaag zei de Hema in de krant dat het kwam door ongekend succes van de online-aankopen. Later zou er nog wel een reconstructie komen van hoe het echt zat eind 2014 met de winkel waar iedereen wel eens een onderbroek had gekocht. Tijd was een zachte heelmeester. Ik dacht aan de  sublieme Hema-worstreclames, toen Australië tegen Nederland moest tijdens het WK deze zomer: ‘Your worst nightmare’, en die keer op vrijdag de dertiende: ‘What’s the worst that could happen?’ Op Nu.nl las ik dat de winkel was uitgeroepen tot meest onmisbare merk, en dat driekwart van de Nederlanders beweerde niet zonder de Hema te kunnen, vooral niet zonder de Hema-worst. Dan moest je oppassen. Over de laatste dorpswinkel deden we ook altijd hyper nostalgisch als die op punt van omkieperen stond.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.