Groene wissel

Ondanks de warmte die het kwik vanmiddag weer hoog in de dertig zal doen oplopen, gaan we vandaag op pad. We rijden tien minuten en parkeren bij een klein station. Daar begint en eindigt de wandeling. In de rating van www.frankwandelt.nl krijgt de tocht een 8,7. Ik vaar deze vakantie op FrankWandelt en zijn ratings. Zijn top tien in deze groene provincie is ons kompas. De beschrijving voor vandaag belooft een romantisch parklandschap met een al even romantische naam De Hemelse Berg, uiterwaarden, bosrijke, statige landgoederen, bossen, vijvers en beken op weer een ander landgoed, een wandeling door de Groene Bedstee, een ruim driehonderd meter lang pad in een dikke haag, en als toetje een uiterst verstild missionarisbos mét abdij.

Na zeventien kilometer kunnen we zeggen dat Frank niets te veel heeft beloofd.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.