Eerste moestuinstapjes

Zie ik al wat in het radijzenvak? vraagt Jelle in de moestuinapp. Ja! Nog niet op alle twaalf de zaaiplekjes, maar zeker wel op tien. Ooh wat kan klein geluk groot zijn. Ook in het rucolavak prikken de zaailingen hun groen al boven de aarde. Al vraagt Jelle daar nog niet naar. Ik peuter twee slakken uit het net dat over de moestuin ligt en gooi ze heel hoog over de schutting en over de coniferen richting de achterbuurtuin. Daar is alles – op die coniferen na – van steen en plastic. In de courgette zit trouwens al een gele bloem, maar naar de volgende stap in de app kan ik, geloof ik, nog niet. Daarvoor heeft de courgette weliswaar de vereiste lengte, een stengel die twintig centimeter of langer is, maar Jelle vraagt ook of ik al acht of meer bladeren zie. Nee.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.