Werk in uitvoering (2)

Vandaag heten ze Barry, Henkie en Michel. Barry is een vijftiger met grijze krullen en een oude joggingbroek die een deel van zijn onderbroek vrijlaat. Daarboven een ruimvallend lichtblauw shirt. Henkie is de jongste en gestoken in een mooie grijze werkbroek tot op zijn knieën met daarop een smetteloze zwarte sweater met kraagje. Michel is ingehuurd door Barry en was hier al om half tien. Hij draagt een zwarte werkbroek die sporen draagt van stucwerk en een zwarte sweater met een geel logo. Barry en Henkie moeten eerst een pomp ophalen in Den Bosch. De pomp was kapot, die is nu gerepareerd. Van Dordrecht naar Den Bosch en terug naar Rotterdam. Michel belt en vraagt waar ze blijven. Tegen half elf zijn ze er. Ze rijden de pomp in de brandgang en rollen een dikke zwarte slang uit vanaf de pomp naar het terras. Ondertussen is Barry druk aan het bellen. Waar is zijn zand? Hij heeft zand nodig, maar dat ligt er nog niet. Het zand moet uit Papendrecht komen. Nu is het half twaalf en drinken ze koffie aan de tuintafel en wachten. Niemand rookt, vandaag vinden de stroopwafels en chocoladekoekjes gretig aftrek.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.