Zaal Paardenbloem

Donderdag, vuilnisdag. Een andere vuilniswagen, misschien wel een nieuwe, dus ook een nieuwe dichtregel. Deze is van Paul Bogaert. ‘Al wie opgewekt is mag naar zaal Paardenbloem.’ Een all white cast trouwens. Heb ik nog niet eerder gezien hier. De man in de cabine is half veertig, duwt met zijn tong een stuk kauwgom op zijn vinger, bekijkt het en stopt het dan weer terug, zijn bril met getinte glazen beweegt mee op het ritme van zijn kauwende kaken. De jonge vrouw met de lange blonde haren zag ik afgelopen herfst voor het eerst en is er bijna iedere week wel bij. Ze is druk in gesprek met de knul naast haar, zijn donkerblonde haren zijn kort en liggen strak geordend op zijn hoofd. Ze praten net zo snel als ze de containers af en aan rollen. Ik ben benieuwd naar de bezetting volgende week. Misschien moet ik mijn theorie herzien. R zei: ze zoeken nog mensen.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.