Reacties

etenDe vriend die onlangs de vraag opwierp ‘zijn wij wild of tam, vrij of gekweekt?‘ schreef dat hij wist dat de 100% bessensap bij de bakspullen staat, hij gebruikte het wel eens als medicijn tegen aften. Een belangrijk, nuttig product dus – de rode kool die ik in die pure bessensap bereidde was voor het eerst van mijn kokende leven daadwerkelijk in dertig minuten gaar en smakelijk – en dat bleek ook wel uit de positie van het flesje in de supermarkt: een schamele veertien centimeter schapruimte weggemoffeld op een bovenste plank. De vriendin die in haar onderwijsleven verder moet onder de naam Trinamiek stuurde mij in de categorie ‘onnozelheden’ waar scholen zonder blikken of blozen leerlingen mee denken te werven de volgende doordenker: ‘onderwijs voor een toekomst die niemand nog kent’.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.